Marineforeningen for Horsens og Omegn

Nyheder:

Barvagter reesten af 2020 - se listen her

OBS! Stuen har fået nyt telefonnummer

------------------------------------------------------------

Ohøj alle⚓️

Vi har i dag afholdt bestyrelsesmøde, og i forbindelse med de skærpede covid-19 restriktioner meddelt af statsministeren den 23.10.20,  er det besluttet at vi stadig holder en grænse på 6 personer i hvert selskab/bord. Dette er gældende indtil videre.

De covid-19 tiltag der gælder andre steder i samfundet er naturligvis også gældende i Marineforeningen og indarbejdet i vores instruks for stuen som er opslået ved indgangen.

Vi har desværre også været nødt til at aflyse de planlagte arrangementer, de næste 4 uger. Vi følger situationen nøje.

Vi holder åbent som altid - tirsdage fra 15.00 - 18.00 og søndage fra 13.00 - 16.00

Vi glæder os til at se jer.

De bedste hilsener fra bestyrelsen

Arrangementer:

Vinsmagning på Stuen lørdag d. 31.10. kl 15.00

AFLYST GRUNDET DE NYE RESTRIKTIONER

HUSK fredagsbaren er åben hver den første fredag i måneden fra 16.00 - 19.00

Næste gang er fredag d. 6.11. - hvor Britt har vagten

Distriktsmøde 01.03.2020

Billeder fra distriktsmødet i Horsens Marineforening, hvor Landsformand Steen Eiler Engstrøm var gæst

Kammeratskabsskydning 2020

Bedste skydehold - 504 point
Bedste individuelle skytte - 99 point
De tre bedste skytter
Vindere af festskydning

Lige et par billeder fra den netop afholdte kammeratskabsskydning, hvor fremmødte fra de lokale soldaterforeninger, havde en dejlig søndag, med kammeratligt samvær, og god mad.

Tak til alle, som var med til at gøre dagen festlig. Se resultatlisten her

Følg også med på vores Facebookside

Kommende sendemandsmøder:

2020 - Svendborg

2021 - Skagen

2022 - ?

Marineforeningen for Horsens og Omegn     •     Ove Jensens Alle 35, 8700 Horsens